MediaWatch

BskyB fik underskud

Dette års underskud er højere end analytikere havde forventet. Men BskyB mener, at fremtiden ser lys ud for det Rupert Murduch ejede Tv-operatør-selskab. Ifølge BskyBs direktør, Tony Ball, forventer de, at komme op på fem millioner abonnementer inden årets udgang.

BskyB, der er Europas næststørste betalings-TV-operatør, erhvervede i denne måned aktiemajoriteten i selskabet Open, der udbyder interaktive tjenester. Handelen blev anslået til at have en værdi på omkring 1,2 milliarder pund.

I juni indgik BSkyB en handelsaftale med den magtfulde tyske Kirsch-gruppe. Dengang lykkedes det Sky at udmanøvrere BBC og sætte sig på de engelske Premier League-kampe, der fremover kun ville kunne ses af tv-seerne mod ekstra betaling. I Tyskland er det allerede sådan.

Iagttager forventer, at BskyB vil forsøge at købe rettighederne til EM-slutrunden i 2004 direkte af det europæiske fodboldforbund for et tocifret milliardbeløb.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs