MediaWatch

EM.TV køber sig ind i Crown Media

Crown Media Holding Inc vil modtage EM.TVs 22,5 procents aktier i Odyssesy Network, der er en amerikansk betalings-TVkanal , og EM.TVs 50 procent aktier i The Kermit Channel, der også er en betalings-TV-kanal i asien, skriver Reuters.

Crown Media Holding Inc og EM.TV ønsker sammen, at skabe en kvalitetsplatform af daglige programmer til Odyssey Network ved at benytte sig af EM.TVs programbibliotek, siger Thomas Haffa, EM.TVs administrerende direktør.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs