MediaWatch

Engelsk e-bank giver underskud

Engelske finansanalytikere havde forventet et underskud på omkring 75 millioner pund.

Banken, der har 1,1 millioner kunder, siger selv, at den ikke vil give overskud før i slutningen af næste år, mens adskillige finansanalytikere mener, at det først vil ske 2004, skriver Reuters.

- De nye kunder som vi tiltrækker, tyder på at være yngre personer, der har en lavere indtægt end dem, der forlader os, siger den administrerende direktør Mike Harris fra Egg.

Egg har i den seneste tid kunne se sine aktier falde i værdi blandt andet fordi, at flere etablerede britiske banker har bevæget sig ind på Internetarenaen. Tirsdag meddelte Egg, at de mener at kunne overbevise skeptiske investorer om, at Egg vil overvinde den stigende konkurrence på e-bank området.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs