MediaWatch

Engelsk e-bank giver underskud

Engelske finansanalytikere havde forventet et underskud på omkring 75 millioner pund.

Banken, der har 1,1 millioner kunder, siger selv, at den ikke vil give overskud før i slutningen af næste år, mens adskillige finansanalytikere mener, at det først vil ske 2004, skriver Reuters.

- De nye kunder som vi tiltrækker, tyder på at være yngre personer, der har en lavere indtægt end dem, der forlader os, siger den administrerende direktør Mike Harris fra Egg.

Egg har i den seneste tid kunne se sine aktier falde i værdi blandt andet fordi, at flere etablerede britiske banker har bevæget sig ind på Internetarenaen. Tirsdag meddelte Egg, at de mener at kunne overbevise skeptiske investorer om, at Egg vil overvinde den stigende konkurrence på e-bank området.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs