MediaWatch

Risiko for ny hollandsk UMTS-auktion

Mens det delvist Tele Danmark-ejede hollandske teleselskab Ben kunne fejre, at man havde sikret sig en hollandsk UMTS-licens, var der utilfredshed hos konkurrenten VersaTel, som føler sig presset ud af auktionen.

VersaTel har angiveligt modtaget et trusselbrev fra konkurrenten Telfort med trusler om sagsanlæg, hvis VersaTel bød prisen højere op, end man ville være i stand til at betale. Det klagede VersaTel over til den hollandske regering, som dog ikke fandt anledning til at stoppe auktionen, hvorefter VersaTel trak sig ud af auktionen. VersaTel truer nu med at gå rettens vej, såfremt regeringen ikke giver teleselskabet medhold i sin klage.

En talsmand fra det hollandske ministerium for transport og kommunikation udtaler overfor Børsen, at man ikke kan udelukke, at klagen vil få betydning for auktionens udfald - ej heller, at det vil kunne betyde, at auktionen skal gå helt om.

Hollandske analytikere tvivler på, at VersaTel vil få medhold i klagen. Analytikerne betragter hele sagen som en dårlig undskyldning for at trække sig fra auktionen med den pointe, at hvis et teleselskab ønsker at erhverve en så vigtig licens, så lader man sig ikke forstyrre af et brev.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs