MediaWatch

Femte kanal presser lokalradioer

Kulturministeriet har adviseret lokalradioerne om, at det måske vil ske, men det afhænger af hvorledes frekvensplanen til den femte kanal bliver stykket sammen. Telestyrelsen arbejder i øjeblikket på at bygge frekvenser til en næsten landsdækkende "P5" kanal, skriver Børsen.

De kommercielle radioers brancheforening KOMM er bekymret for økonomien for de private radioer, hvis de sættes under pres på deres distribution.

Kulturministeriet understreger, at det overhovedet ikke er sikkert om der bliver problemer, og at radioerne blot skal være forberedte på, at det kan ske. Venstre medieordfører Jens Rohde vil tage sagen om i Folketinget efter sommerferien.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs