MediaWatch

Internettet skaffer nye medarbejdere

Det viser en ny undersøgelse, som Analyseinstituttet Greens har foretaget for dagbladet Børsen. Undersøgelsen dokumenterer, at de danske dagblade, der normalt har siddet på job-annoncemarkedet, er ved at miste en af sine største indtægtskilder.

- Vi har brugt nettet til rekruttering i omkring to år. Der er ingen tvivl om, at den helt overvejende del af vores rekrutteringer i fremtiden vil foregå via Internet, fortæller chefkonsulent Anne Koch fra Dansk Supermarkeds Lederudvikling til Børsen.

Anne Kochs erfaring er dog, at der blandt Internet-ansøgerne ikke er lige så mange kvalificerede ansøgere, som der er via de trykte medier. Hun mener, at det skyldes, at det er betydelig nemmere at udfylde en ansøgning via e-mail, end det er at sætte sig ned og søge et job via brev.

Sidste år blev omkring 40.000 job annonceret på Internettet. Heraf var en tredjedel, der udelukkende blev vist på Internettet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs