MediaWatch

EU godkender gigantportalen Vizzavi

De to førende europæiske koncerner, med hver deres specialiserede forudsætninger som henholdsvis teleoperatør og indholdsleverandør, vil skabe en ny gigantportal, hvis tjenester vil være tilgængelige via både stationære PC'er, mobiltelefoner og TV-apparater. Ambitionen er at Vizzavi

EU-Kommisionen betinger i sin godkendelse, at Vizzavi-siten som default for indgangsportalen til henholdsvis Vodafone AirTouchs mobiltelefoner og VivendiNets TV-stationer, vil kunne ændres til et af de konkurrerende portaler, såfremt brugerne skulle ønske det.

Kommissionens betænkeligheder går på, at de to koncerner bag Vizzavi-portalen i kraft af deres konkurrencemæssige positioner på de nationale og det paneuropæiske markeder, vil være i stand til at hæmme udviklingen indenfor TV- og mobiltelefonbaseret Internet.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs