MediaWatch

Viasat vælger digitale partnere

Planen er at Nokia og Sagem kommer til at levere Viasats digitale set-top-bokse, og det nordiske Satellitaktiebolaget, NSAB, skal stå for uplink og distribution. Luxemburg selskabet Société Européenne des Satellites S.A. (SES), som står bag Astra, og som er Europas førende satellitsystem for parabolhusstande, har netop aftalt at købe 50 procent af NSAB.
OpenTV leverer den digitale interaktive software, og Viaccess fra France Telecom leverer kodningssystemet og smart cards til Viasat.
- Vi har nøje udvalgt et antal leverandører, som har stor erfaring indenfor dette område. Teknologierne er testet over hele verden, og vore abonnenter kan være sikre på, at de får et pålidelig, veldokumenteret produkt, siger Hans-Holger Albrecht, direktør for Viasat Broadcasting, samt Chief Operating Officer for Modern Times Group MTG AB, hvor Viasat indgår i.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs