MediaWatch

Tele Danmark bliver ikke splittet

Teleanalytiker John Strand vurderede i går tirsdag, at SBC havde skjulte hensigter med Tele Danmark. Han fandt det sandsynligt, blandt andet på grund af seneste salg af aktieposten i det svenske NSAB, at SBC var "ved at splitte det danske telefonselskab i atomer". Ligesom han vurderede, at amerikanerne vil afhænde sine Tele Danmark aktier i år 2003, hvor det ifølge kontrakten er muligt.

Det afviser Selim Bingo, talsmand i SBC Communications, i dag i Børsen:

- Vi splitter ikke Tele Danmark i atomer, og salget af aktier i Sverige skal bestemt ikke tolkes på den måde. Det handler om at optimere forretningen, og også i USA laver vi justeringer, siger Selim Bingo, der overfor Børsen afviser at kommentere Tele Danmarks strategi mere konkret.

Men han fremhæver, at SBC ser Europa som ekstremt vigtig for deres ambitioner om at være en global spiller. De har også fremover brug for en stærk tilstedeværelse i Europa, siger han til Børsen

SBC er i dag den største ikke-europæiske telekoncern på markedet i Europa.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs