MediaWatch

Cable & Wireless foretager nye opkøb

Cable & Wireless er et af verdens ældste telekommunikationsselskaber og grundlagt i 1860. Opkøbet af de nye selskaber, som beløber sig i godt 800 millioner kroner, sker som et led i C&Ws igangværende europæiske ekspansion, der over tiden skal resultere i et globalt IP-netværk, skriver IDG.

Med de nye opkøb har selskabet indenfor 18 måneder opkøbt 13 europæiske selskaber til et totalt beløb på godt 5 milliarder kroner. Planen er at skabe en række af Internet services rettet mod erhvervslivet.

Ifølge en unavngiven talsmand for selskabet skal opkøbene bruges til at skabe et europæisk IP-netværk backbone, magen til det man i sin tid købte af amerikanske MCI (WorldCom Inc.)

Den overordnede strategi bringer Cable & Wireless ind på et marked, hvor dets største konkurrenter vil være PSINet og UUNet Technologies. Netværket forventes færdiggjort i 2002 og vil til den tid have kostet rundt regnet 12 milliarder kroner. Cable & Wireless håber dog, at man allerede fra slutningen af dette år vil være i stand til at tilbyde visse services.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs