MediaWatch

Nasdaq stiger igen

De stigende kurser skyldes først og fremmest stigende forventninger til de teknologibærende virksomheders indtjening.

Det er især stigende forventninger i kølvandet på Yahoo's positive regnskabsudmelding i sidste uge, kombineret med at flere af de førende Nasdaq selskaber i denne uge forventes at kunne melde om positive 2.kvartals regnskaber - herunder Intel, Microsoft, Sun Microsystems, Lucent Technologies og America Online.

Med børsmarkedets stigende fokus på her-og-nu indtjeningen i stedet for de fremtidige udsigter, reagerer Nasdaq i stigende omfang positivt på indtjeningstallene i de største selskaber i branchen. Selv om der er et stykke op til rekordniveauet på indeks 5000 i marts, ligger Nasdaq nu på et højere niveau end ved årets begyndelse og lukkede mandagen på 4274.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs