MediaWatch

Danskerne kender ikke WAP

Ifølge undersøgelsen er det kun 10 procent af danskerne, der overvejer at anskaffe sig en WAP-telefon. 45 procent vil ikke gøre det, og de sidste 45 procent har overhovedet ikke taget stilling til en anskaffelse.

- Der har været skrevet meget om WAP, men det har mest været en dialog mellem professionelle. Kun pionererne er på nu, og det skyldes blandt andet, at der endnu ikke er meget indhold, ligesom teknologien er i sin vorden, siger Henrik Hansen, markedsdirektør i Tele Danmark til Børsen.

Det dystre undersøgelsesresultat giver ikke anledning til stor bekymring hos Mobilixs administrerende Direktør, Monique Moullé-Zetterström. Hun mener, at det blot er et spørgsmål om tid før den nye teleteknologi er ude blandt danskerne:

- Hvis man laver den samme undersøgelse i september, er jeg sikker på, at billeder vil se anderledes ud, siger hun til Børsen

Undersøgelsen viser desuden, at når danskerne vælger mobiltelefonselskab, er det samtalepris og dækning, der er afgørende - ikke WAP-teknologien.

Undersøgelsen er foretaget blandt husstande, der har pc og adgang til Internettet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs