MediaWatch

Hårdere tider for IT-branchen

IT- og Internetbranchen har i den seneste tid været forvendt med, at markedet kun kunne gå fremad, men nu er investorerne begyndt at stille sig kritiske overfor fremskrivningerne, og efterspørgslen bliver nok mindre end oprindeligt forventet.

Partner Peter Damgaard fra Damgaard Data finder det overraskende at alle uden undtagelse nu må nedjustere forventningerne - det gælder også Damgaard Data. Hos Columbus IT-partner bliver underskuddet i de seneste seks måneder større end sidste års overskud. Ifølge koncerndirektør Michael Gaardnoe skyldes det, at Columbus har vurderet forkert med hensyn til markedsudviklingen, skriver Berlingske Tidende.

Michael Mathiesen fra 2M Invest, som netop står til at tabe omkring 15 millioner kroner på legetøjsbutikken på Internettet, Toycity, mener at hele branchen nu må se at komme ned på jorden igen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs