MediaWatch

Myndighederne bør undersøge ADSL-forsinkelser

Cybercity og World Online har for nylig klaget til Telestyrelsen over, at Tele Danmark bruger to-tre måneder på at installere ADSL-forbindelser for konkurrenternes kunder, mens Tele Danmarks egne kunder kun må vente tre-seks uger. Tele Danmarks argument for forskelsbehandlingen er, at det af tekniske grunde tager længere tid at installere ADSL-teknologien hos konkurrenternes kunder end hos Tele Danmarks egne.

Ifølge Markus Bjørn Kraft fra Dansk Handel & Services IT-organisation ITK virker Tele Danmarks argumenter som tekniske handelshindringer, og det tyder på, at reguleringen af telemarkedet ikke virker efter hensigten. Derfor opfordrer han Forskningsministeren til hurtigst muligt at få afklaret om der er et problem med loven, skriver Computerworld.

Holdningen deles af Magnus Stallknecht fra IT-brancheforeningen, som også mener at myndighederne bør gribe ind, hvis der er tale om tekniske forhindringer.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs