MediaWatch

Ny dansk Internet-portal med potentiale

Det nye websted Everyday kommer til at indeholde SMS- og WAP-services, nyheder, vejrudsigter, underholdning, Disney Blast, personlig kalender og gratis e-post, skriver Erhvervsbladet.

- Everyday.com vil udnytte hele værdikæden, når det gælder handel på Internet og generere indtægter bl.a. gennem Internet-opkobling uden abonnementsafgift, reklamesalg, e-handel, betalingstjenester og logistik på paneuropæisk basis, oplyser Henrik Holm, direktør for Everyday.com i Danmark.

Tele2s Internet-forretninger ligger i Get2net, og de eksisterende kunder får i første omgang ny startside. Målt på antallet af kunder er Get2Net den næststørste udbyder af Internet i Danmark. Selskabet oplyser, at det har 300.000 danske kunder. Nummer et i Danmark er Tele Danmark Internet.

MTG, der bl.a. står bag Viasat, TV1000 og TV3, skal bidrage med noget af indholdet på everyday.com. Her har MTG via arbejdet med tv-kanaler, radiostationer og aviser en betydelig erfaring inden for massemedia, markedsføring og reklamesalg.

Everyday er i Danmark oprettet som selvstændigt selskab.

Mere fra MediaWatch

Peter Graulund anker nederlag til landsretten

Fodboldkommentatoren tabte sag om uberettiget fyring i byretten, hvor han også blev pålagt at betale en erstatning på 90..000 kr. til det tidligere Nordic Entertainment Group (Nent), nu Viaplay Group.

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs