MediaWatch

Ny dansk telesucces

Ifølge Supertels egne oplysninger ligger kundetallet dog fortsat under 10.000, skriver Børsen, men alene det antal viser, at der fortsat er plads på det danske telemarked. Der er etableret omkring 60 teleselskaber i Danmark.

Supertel prøver at etablere sig i forbrugernes bevidsthed som et discountselskab, blandt andet ved hjælp at helsiders annoncer i de landsdækkende morgenaviser. Selskabet er dog ikke kun serviceprovider, men har lejet sig ind hos de etablerede selskaber, med egen telefoncentral samt betalings- og registreringssystem.

Ifølge teleselskabets danske direktør John Topp vil Supertel gerne op på 50.000 kunder i Danmark i løbet af et par år, og det vil være nok til, at tjene styrtende med penge.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs