MediaWatch

IT bekymrer G8s ministre

Den hastige udvikling i IT og Internet udfordrer de kendte finansielle systemer i en sådan grad, at det bekymrer finansministrene i verdens førende industrinationer. Derfor har finansministrene tænkt sig at diskutere emnet på det kommende G8 topmøde, skriver Jyllands Posten.

Internettet har givet borgerne øgede muligheder for at uddrage sig betaling af skat og moms, og der er risiko for, at den uigennemsigtige og hastige vækst i nye forretningsområder kan skabe økonomisk kaos, som kan udgøre en trussel mod den hårfine finansielle balance.

Når finansministrene mødes til topmødet vil de også behandle spørgsmål omkring, hvordan forbrugerne beskyttes bedst mulig i forbindelse med bankvirksomhed og handel med værdipapirer over Internettet, og hvordan udveksling af digital information skal beskattes.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs