MediaWatch

IT bekymrer G8s ministre

Den hastige udvikling i IT og Internet udfordrer de kendte finansielle systemer i en sådan grad, at det bekymrer finansministrene i verdens førende industrinationer. Derfor har finansministrene tænkt sig at diskutere emnet på det kommende G8 topmøde, skriver Jyllands Posten.

Internettet har givet borgerne øgede muligheder for at uddrage sig betaling af skat og moms, og der er risiko for, at den uigennemsigtige og hastige vækst i nye forretningsområder kan skabe økonomisk kaos, som kan udgøre en trussel mod den hårfine finansielle balance.

Når finansministrene mødes til topmødet vil de også behandle spørgsmål omkring, hvordan forbrugerne beskyttes bedst mulig i forbindelse med bankvirksomhed og handel med værdipapirer over Internettet, og hvordan udveksling af digital information skal beskattes.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs