MediaWatch

IT bekymrer G8s ministre

Den hastige udvikling i IT og Internet udfordrer de kendte finansielle systemer i en sådan grad, at det bekymrer finansministrene i verdens førende industrinationer. Derfor har finansministrene tænkt sig at diskutere emnet på det kommende G8 topmøde, skriver Jyllands Posten.

Internettet har givet borgerne øgede muligheder for at uddrage sig betaling af skat og moms, og der er risiko for, at den uigennemsigtige og hastige vækst i nye forretningsområder kan skabe økonomisk kaos, som kan udgøre en trussel mod den hårfine finansielle balance.

Når finansministrene mødes til topmødet vil de også behandle spørgsmål omkring, hvordan forbrugerne beskyttes bedst mulig i forbindelse med bankvirksomhed og handel med værdipapirer over Internettet, og hvordan udveksling af digital information skal beskattes.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Seneste nyt

Se flere jobs