MediaWatch

Tele Danmark køber Jatak

Tele Danmark har købt sig ind i Internet-portalen Jatak for et ukendt tocifret millionbeløb.

Jatac&'>8217;s service tilbyder forbrugerne, at de let og ubesværet kan opsætte egne personlige tilbudsaviser, hvor de selv bestemmer, hvilke produkter de vil have tilbud på - og hvor længe. Som forbruger er man hele tiden få klik fra at være tilmeldt - og kun ét klik fra at melde sig fra. Med jatak.com får kunden kun tilbud på det, han vil have.

Retail Internet ejes nu af Tele Danmark Innovation med 35 procent af aktierne, af investeringsselskabet growth.dk A/S med 32,5 procent og af Aps af 09.12.1999, der ejes af blandt andre jatak.coms stifter Arne Jensen, ligeledes med 32,5 procent af aktierne.

Mere fra MediaWatch

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs