MediaWatch

Tele Danmark implementerer GPRS

GPRS (Generel Packet Radio Service) teknologien gør det muligt for mobiltelefo- brugere at være koblet på Internet, Intranet eller WAP hele tiden. Det gør det let at få adgang til informationer, når man er på farten. Man betaler kun for de data man sender og modtager.

Desuden udnytter GPRS-teknologien kapaciteten i mobilnettet bedre, fordi den sender data i pakker. På sigt giver det højere hastigheder.

Tele Danmark forventer at være klar med GPRS efter årsskiftet, og for at udnytte teknologien, må brugerne først investere i en ny mobiltelefon.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs