MediaWatch

Tele Danmark implementerer GPRS

GPRS (Generel Packet Radio Service) teknologien gør det muligt for mobiltelefo- brugere at være koblet på Internet, Intranet eller WAP hele tiden. Det gør det let at få adgang til informationer, når man er på farten. Man betaler kun for de data man sender og modtager.

Desuden udnytter GPRS-teknologien kapaciteten i mobilnettet bedre, fordi den sender data i pakker. På sigt giver det højere hastigheder.

Tele Danmark forventer at være klar med GPRS efter årsskiftet, og for at udnytte teknologien, må brugerne først investere i en ny mobiltelefon.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs