MediaWatch

Netdoktor kåres for god ledelse

Den danske sundhedsportal på Internettet ligger på en fjerdeplads på Sunday Times’s liste over Europa’s 100 bedste sites, skriver Berlingske Tidende.

Netdoktor er stiftet og ledes af lægen Carl J. Brandt og journalisten Rune Bech, og kåringen kommer til trods for, at portalen kun nåede op på 5 millioner i indtægter, i det første regnskabsår. Netdoktor blev for nogle måneder siden vurderet af engelske analytikere til at være 5,6 milliarder kroner værd.

Sunday Times’ bedømmelse af de europæiske Internetvirksomheder er foretaget af konsulentfirmaet The Bathwick Group i samarbejde med blandt andet revisionsfirmaet KPMG, Oracle og HP.

Første, anden og tredjepladsen går til sportal.com, boxman.com og mondus.co.uk.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs