MediaWatch

Netdoktor kåres for god ledelse

Den danske sundhedsportal på Internettet ligger på en fjerdeplads på Sunday Times’s liste over Europa’s 100 bedste sites, skriver Berlingske Tidende.

Netdoktor er stiftet og ledes af lægen Carl J. Brandt og journalisten Rune Bech, og kåringen kommer til trods for, at portalen kun nåede op på 5 millioner i indtægter, i det første regnskabsår. Netdoktor blev for nogle måneder siden vurderet af engelske analytikere til at være 5,6 milliarder kroner værd.

Sunday Times’ bedømmelse af de europæiske Internetvirksomheder er foretaget af konsulentfirmaet The Bathwick Group i samarbejde med blandt andet revisionsfirmaet KPMG, Oracle og HP.

Første, anden og tredjepladsen går til sportal.com, boxman.com og mondus.co.uk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Seneste nyt

Se flere jobs