MediaWatch

Netdoktor kåres for god ledelse

Den danske sundhedsportal på Internettet ligger på en fjerdeplads på Sunday Times’s liste over Europa’s 100 bedste sites, skriver Berlingske Tidende.

Netdoktor er stiftet og ledes af lægen Carl J. Brandt og journalisten Rune Bech, og kåringen kommer til trods for, at portalen kun nåede op på 5 millioner i indtægter, i det første regnskabsår. Netdoktor blev for nogle måneder siden vurderet af engelske analytikere til at være 5,6 milliarder kroner værd.

Sunday Times’ bedømmelse af de europæiske Internetvirksomheder er foretaget af konsulentfirmaet The Bathwick Group i samarbejde med blandt andet revisionsfirmaet KPMG, Oracle og HP.

Første, anden og tredjepladsen går til sportal.com, boxman.com og mondus.co.uk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs