MediaWatch

Netdoktor kåres for god ledelse

Den danske sundhedsportal på Internettet ligger på en fjerdeplads på Sunday Times’s liste over Europa’s 100 bedste sites, skriver Berlingske Tidende.

Netdoktor er stiftet og ledes af lægen Carl J. Brandt og journalisten Rune Bech, og kåringen kommer til trods for, at portalen kun nåede op på 5 millioner i indtægter, i det første regnskabsår. Netdoktor blev for nogle måneder siden vurderet af engelske analytikere til at være 5,6 milliarder kroner værd.

Sunday Times’ bedømmelse af de europæiske Internetvirksomheder er foretaget af konsulentfirmaet The Bathwick Group i samarbejde med blandt andet revisionsfirmaet KPMG, Oracle og HP.

Første, anden og tredjepladsen går til sportal.com, boxman.com og mondus.co.uk.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs