MediaWatch

SOL køber online-lotto

Gevinstgivende spil på Internettet er på vej ind i en rivende udvikling, og mens Dansk Tipstjeneste lader vente på sig, har SOL overhalet indenom med købet at gratispenge.dk, hvor man hver uge vil udlodde store gevinster, uden at spillerne skal betale for det. Spillet vil blive implementeret under SOL i løbet af juli måned.

Projektchef Cathrine Akselbo fra SOL forventer at lotto og spil på Internettet om få år helt vil udkonkurrere det traditionelle lottospil.

SOL offentliggør ikke prisen for at overgage gratispenge.dk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs