MediaWatch

World Online slipper med skrækken

World Online har på blot et år øget kundekredsen fra 40.000 til 200.000, og på medarbejdersiden er den danske afdeling steget fra 30 sidste år til 150 ansatte.

World Online blev alvorligt ramt af børsnoteringen for et år siden, hvor kurserne kort efter raslede ned. Sagen blev yderligere forværret, da det kom frem, at selskabets direktør og grundlægger Nina Brink kort forud for børsnoteringen havde afhændet sine aktier til en kurs langt lavere end børskursen, skriver Berlingske Tidende

I dag er de medarbejdere, der i sin tid valgte at købe medarbejder-aktier for lånte penge, dybt forgældede.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs