MediaWatch

Digital Rights mod censur

Digital Right havde i torsdags indkaldt til debatmøde om censur på Internettet. Foreningen mener, at børn skal beskyttes mod anstødeligt indhold på Internettet, men det må ikke ske på en sådan måde, at det begrænser de voksnes ytringsfrihed, skriver Computerworld.

Internetudbyderen Get2Net har bebudet, at man vil bortcensurere anstødelige hjemmesider fra sine servere. Ifølge informationsdirektør Ebbe Jørgensen fra Get2Net ønsker man ikke at udøve censur, men man ønsker at tage stilling. Folk bør have stillet et værktøj til rådighed, som gør det muligt, automatisk at bortsortere det indhold, som man for eksempel ikke ønsker ens børn skal se.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs