MediaWatch

3Com køber producent af Internet-radioer

Kerbango’s radioer kan via Internettet modtage programmer fra over 5000 forskellige Internet-sites, og det antal vil ifølge 3Com blive øget i fremtiden, skriver digi.no.

Prisen for at overtage Kerbango bliver omkring 80 millioner dollar, og prisen for et enkelt radioapparat i de amerikanske butikker bliver omkring 300 dollar. 3Com har desuden planer om at satse på udvikling af trådløse teknologier, som blandt andet skal gøre det muligt at koble de mange radio-apparater, der måtte være i et hjem, sammen med Internettet uden brug af kabler.

De Internet-baserede radioer vil blive markedsført i USA under mærket RCA, og teknologien vil blive udliciteret til andre producenter af tilsvarende produkter.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs