MediaWatch

3Com køber producent af Internet-radioer

Kerbango’s radioer kan via Internettet modtage programmer fra over 5000 forskellige Internet-sites, og det antal vil ifølge 3Com blive øget i fremtiden, skriver digi.no.

Prisen for at overtage Kerbango bliver omkring 80 millioner dollar, og prisen for et enkelt radioapparat i de amerikanske butikker bliver omkring 300 dollar. 3Com har desuden planer om at satse på udvikling af trådløse teknologier, som blandt andet skal gøre det muligt at koble de mange radio-apparater, der måtte være i et hjem, sammen med Internettet uden brug af kabler.

De Internet-baserede radioer vil blive markedsført i USA under mærket RCA, og teknologien vil blive udliciteret til andre producenter af tilsvarende produkter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Seneste nyt

Se flere jobs