MediaWatch

3Com køber producent af Internet-radioer

Kerbango’s radioer kan via Internettet modtage programmer fra over 5000 forskellige Internet-sites, og det antal vil ifølge 3Com blive øget i fremtiden, skriver digi.no.

Prisen for at overtage Kerbango bliver omkring 80 millioner dollar, og prisen for et enkelt radioapparat i de amerikanske butikker bliver omkring 300 dollar. 3Com har desuden planer om at satse på udvikling af trådløse teknologier, som blandt andet skal gøre det muligt at koble de mange radio-apparater, der måtte være i et hjem, sammen med Internettet uden brug af kabler.

De Internet-baserede radioer vil blive markedsført i USA under mærket RCA, og teknologien vil blive udliciteret til andre producenter af tilsvarende produkter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs