MediaWatch

Mobilix kræver fogedforbud

Skrifttyperne i TeleFona’s brochurer og den orange farve er kopier af Mobilix’s produkter, og det vil Mobilix stoppe med det fogedforbud på mandag, skriver Computerworld. Direktør Stig Weilborg fra Mobilix betegner Fona’s markedsføring som illoyal og utilbørlig.

Anklagerne afvises af Fona’s viceadministrerende direktør Henrik Engel, som ikke kan se at Mobilix er et orange selskab.

Fona har tidligere bebudet, at de vil stævne Mobilix for uberettiget af have opsagt de to selskabers samarbejdsaftale om markedsføring og salg af Mobilix-produkter.

Mere fra MediaWatch

Facebook åbner igen for politiske annoncer i USA

I et forsøg på at mindske misinformation har der siden det amerikanske præsidentvalg været slukket for det varme vand for politiske annoncer hos Facebook i USA. Torsdag vil det sociale medie åbne for hanerne igen.

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs