MediaWatch

Alliance om UMTS-licenser

Koncernchef Henning Dyrmose mener ikke, at det urimeligt høje niveau, som UMTS-licenserne kom op på, under auktionen i Storbritannien vil holde på længere sigt. Konsortiet med Deutsche Telekom på det hollandske marked er et middel til at nedbringe antallet af udbydere og derved forhåbentlig også priserne, skriver Børsen. Tele Danmark forventer dog fortsat at byde alene på et af de danske licenser.

Ifølge beregninger fra Dansk Handel og Service er Danmark 10 gange mindre end England, og det betyder at prisen for licenserne i Danmark vil nå op på 25 milliarder kroner. Hvis det holder, kommer det til at koste hver dansk forbruger eller virksomhed mellem 2000 og 2900 kroner per år.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs