MediaWatch

Ny profil via hjemmeside

Ifølge skatteminister Ole Stavad vil virksomheder fremover kunne finde svar på næste alle former for spørgsmål om selskabsskatten. Skatteministeriet har tilstræbt at beskrive det danske skattesystem så ufarvet som muligt, og håber derved, at bidrage til en saglig debat om skatten.

Skatteministeriets satsninger på den nye hjemmeside er et led i Skatteministerens nye mere åbne strategi, som har til formål at ændre ministeriets status i befolkningens bevidsthed som det ”onde” ministerium.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs