Avis til tops på nettet

MediaWatch

I dag arbejder 70 medarbejdere med et forretningsområde, som står foran internationalisering. iNetWatch fortæller eventyret om www.forum.dk

»Det er en helt forkert tankegang for avisbranchen, hvis man ved etablering af internetudgaver tænker på at beskytte papirproduktet. Internetversionen skal kæmpe for sin egen succes på nettets præmisser«, mener lederen af Søndagsavisen Online.

Søndagsavisen vil ud i verden. Trykt på papir er det foreløbig blevet til 53 bladtitler fordelt på 2.6 mio regionale og 1.6 mio lokale aviser i Danmark, Sverige og Norge. En lille million danskere klikker hver uge desuden på 10 websider, og nettet skal bære Søndagsavisens budskaber endnu videre.

CLICK-A-JOB er under lancering i England og i Sverige og Norge er nye onlineselskaber gjort klar til udgivelsesaktivitet. I Gladsaxe er Søndagsavisen Online under etablering som selvstændigt selskab med mulighed for børsnotering med henblik på ekspansion i udlandet.

Beslutningen er ikke truffet, men grundlaget er skabt for at udbygge koncernens avis- og distributions-aktiviteter med Internetdrift som det tredje ben.

Abonnenter kan downloade hele artiklen fra nyhedsbrevet iNetWatch nummer 21

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også