MediaWatch

E-kunder giver op efter et par indkøb

De danske Internet-brugere er positivt stemte overfor at købe varer over nettet, men over halvdelen af de, der har prøvet det, springer fra efter et par gange. Det viser en ny undersøgelse af Internet-brugernes on-line indkøb, som analysebureauet Zapera har udarbejdet.

Ifølge undersøgelsen har 42 procent af de i alt 5970 adspurgte Internet-brugere prøvet e-handel. De har i gennemsnit foretaget fire indkøb over det seneste år for i alt 3800 kroner, skriver Jyllands Posten.

Det store frafald skyldes ifølge analysechef Mads Stenbjerre fra Zapera, at netkunderne får en oplevelse og en behandling, som afholder dem fra at gøre genkøb. Problemet er, at e-butikkerne bliver drevet af teknikere, som fokuserer på flotte og tilstedeværende sites, men som har meget lidt forståelse for godt købmandsskab.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs