MediaWatch

Tele Danmark skyld i ADSL-ventetider

Hos CyberCity og World Online er ventetiden for at få en ADSL-forbindelse op til ti uger. Hos Tele Danmark er den typisk to uger.

Ifølge direktør Svend-Erik Jensen fra World Online betyder det, at Tele Danmark forfordeler konkurrenterne, skriver Politiken. Tele Danmark bruger 5-10 dage på at undersøge, om der er adgang til bredbåndsnettet på kundens adresse, når de modtager en forespørgsel fra CyberCity og World Online. Også Klaus Riskær fra CyberCity er utilfreds med, at Tele Danmark udnytter sin dobbeltrolle som både netværksejer og operatør på privatmarkedet.

Telestyrelsens telegrafinspektør Peter Møller Nielsen henviser til at Tele Danmark handler i strid med Teleloven, hvis de diskriminerer konkurrenterne og giver gene forretningsområder fordele.

Tele Danmark indrømmer, at de er et forsinkede led i leveringen af ADSL-forbindelser, men at det skyldes tekniske problemer som følge af den overraskende store efterspørgsel og ikke en bevidst forhaling.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs