Sony vil lave flere mobiltelefoner

MediaWatch

I dag sidder Sony på godt et par procent af verdensmarkedet, og det tal vil man fra slutningen af denne måned gå efter at tidoble, oplyser CEO Kunitake Ando fra Sony ifølge CNN.

Ando siger videre, at selskabets satsning skal ses som en logisk konsekvens af, at det alt andet lige vil være nemmere at hæve andelen på det beskedne mobilmarked fremfor det solide audio-visuelle marked, hvor Sony i øjeblikket har en andel på over 20 procent. Man forventer dog, at der naturligvis er tale om en langsigtet strategi ,og at det følgelig vil tage tid at opnå det ønskede resultat.

Sony vil skabe fremgangen på baggrund af en innovativ produktlinie, der dels tager udgangspunkt i sammensmeltningen af dets eksisterende og nye produkter, for eksempel en mobiltelefon med Memory Stick og stereoteknik fra selskabets walkman, og dels ved at skabe lettere adgang mellem mobiltelefonen og udbuddet på Internettet.

Hvad angår det mobile Internet, så vil Sony især lægge vægt på bredbåndsteknologi, hvor et muligt samarbejde med Microsoft kan komme på tale.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også