MediaWatch

TV 2s programråd bekymret

Programrådet skriver bl.a til ministeren: "Medieaftalen pålægger TV 2 fortsat at udarbejde et public service-budget, samt at der skal sikres en revision af public service-regnskaberne i et uafhængigt Public Service-Råd. TV 2s programråd kan støtte en sådan nydannelse, men under programråd".

TV 2s programråd konstaterer, at der under forudsætning af, at de folkelige og kulturelle organisationer får en lignende repræsentation i rådet, som det er tilfældet i det nuværende TV 2-medieaftalen, er afsat yderligere midler til public service-formål. Her mener TV 2, at Public Service-Rådet vil få mulighed for at foretage de nødvendige analyser og forskningsprojekter, som skal til for at opfylde disse formål.

TV 2s programråd understreger, at forslaget om etableringen af et Public Service-Råd ikke må betyde hverken en nedlæggelse eller en svækkelse af det nuværende programråd i TV 2.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs