MediaWatch

Norsk TV 2 vil på børsen

I dag afholder TV 2 både bestyrelsesmøde og generalforsamling. En eventuel børsnotering bliver en stadig mere central problemstilling blandt ejerne i TV 2. Efter hvad det norske blad Kampanje erfarer, er det specielt A-pressen og Schibsted, som ønsker at fremskynde børsnoteringen.

"Bliver det til en børsnotering, bør mindst 40 procent af aktierne være udbudt for at selskabet skal fremstå som interessant for tunge, internationale investorer. Det vil være lettere at købe og sælge aktier uden at hver enkelt handel påvirker kursen for meget, oplyser finansanalytikere i Norge. Analytikerne ser positivt på, at Norge får sit første børsnoterede TV-selskab. Tirsdag blev Schibsted på børsen vurderet til 10,8 milliarder og A-pressen til 1,4 milliarder kroner.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs