MediaWatch

Forbedret økonomi i TV 2 Norge

Norsk TV2 ejer 49 procent af TVNorge. Hvis juni måned går efter planen, vil koncernresultatet for TV2 blive cirka 300 millioner kroner.

Resultatet fra TVNorge skæmmer i de nydelige tal, men til gengæld er der også ekstraordinære nettoindtægter på 165 millioner kroner for salget af Canal Digital. At TV 2 går mod 1,2 milliarder kroner i reklameindtægter luner også. TV 2 har samtidig fået styr over omkostningerne.

"Vi præsenterer vort halvårsresultat i midten af august. Desuden er vi ikke færdig med juni, siger informationsdirektør Rune Indrøy, TV 2, til kampanje.no. Halvårsresultaterne kommer ovenpå et mindre pænt 1999-resultatet. I fjor havde TV 2 et driftsresultat på 143 millioner kroner og et årsresultat på 58 millioner kroner i minus.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs