MediaWatch

EU til kamp for Internetsikkerhed

De i alt ti projekter, finansieres via the European Union's Action Plan on promoting safer use of the Internet, skriver IDG.net.

Halvdelen af projekterne vil dreje sig om at skabe teknisk rating og filtermekanismer, der skal give forældre bedre mulighed for at kontrollere deres børns Internetbrug.

Yderligere projekter skal fremme forældre og læreres forståelse for Internettets potentiale, samt hvorledes man beskytter børn mod uønsket materiale.

EU-Kommisionens forsøg på at stoppe illegalt indhold på Internettet kommer til at løbe i tidsrummet 1999 til 2002, og projekterne støttes med et beløb i størrelsesordenen 25 millioner Euro.

Finansieringen af de nye projekter er blevet offentliggjort i forbindelse med to rapporter om kontrolteknologi, der slog fast at nye tiltag var nødvendigt.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs