MediaWatch

Europa ledende indenfor e-commerce

Ovenstående udtalelse stammer fra Michael Capellas, CEO for Compaq Computers, der i disse dage deltager på the Wall Street Journal Europe's CEO Summit on Converging Technologies, skriver IDG.net

Ifølge Capellas vil Europa allerede i 2001 have overhalet USA med hensyn til antallet af Internetbrugere, men man vil dog stadig halte efter på e-commerceområdet. Nøglen til succes ligger ifølge Capellas i, at regionerne i kampen for at opnå kontrol med den elektroniske handel ikke må glemme den digitale inddeling.

Europas store chance ligger i sammensmeltningen af e-commerce og det trådløse Internet som WAP, hvor Europa netop er på den absolutte forkant. Når sammensmeltningen er en realitet, vil mobiltelefonen være det primære apparat til e-commerce, mens PC'en kun vil indtage en sekundær rolle, mener Capellas.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs