MediaWatch

Ny nicheportal til ældrer

De to investorer har tænkt sig at bruge 20-50 millioner kroner over de næste to til tre år på at markedsføre den nye portal, som kommer til at gå under navnet serriorinfo.dk. Forventningen er at seniorportalen vil kunne generere 50-75 millioner kroner om året til at starte med, skriver Børsen.

Direktør Jørgen Vesta, der er initiativtager til portalen tror på at der ligger et gigantisk marked indenfor den ældre brugergruppe på Internettet. En analyse, som Vesta selv har gennemført, viser at over halvdelen af de ældre allerede er på Internettet.

Strategien er at seniorportalen skal bygges op omkring netværkstanken. Målsætningen er at nå 150.000 aktive medlemmer indenfor de første ni måneder og 500.000 efter 18 måneder.

Pensionsselskabet PFA, forsikringsselskabet ALKA og rejseforsikringsselskabet IHI har allerede meldt sig som sponsorer til seniorinfo.dk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs