MediaWatch

God start for privatisering af Telia

Mens danskerne går op i salget af Sonofon til nordmændene, så interesserer svenskerne sig mest for den igangværende privatisering af Telia.

I alt 23 procent af aktierne blev i går solgt til private investorer på Stockholm-børsen til en startkurs på 92-93 kroner, skriver Berlingske Tidende, men finansielle investorer tegne sig for de øvrige 77 procent. Startkursen var lidt lavere en ventet, men stadigvæk svarer det til en del højere værdisætning end da den Danmark solgte Tele Danmark aktier til amerikanerne.

Næste skridt for Telia bliver at finde sig en til flere strategiske partnere på de europæiske og amerikanske markeder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs