MediaWatch

DK4 har programambitioner

Den primært kabeldistribuerede kanal, der har sendt siden 1994, sender 24 timer i døgnet med en lang række nicheorienterede programmer, henvendt til seere der er 40 år og derover, skriver Søndagsavisen.

DK4 har efterhånden fået en sundere økonomi, idet kanalen klarede sig godt i den store kabelafstemning i 1999, hvor den fik 102.000 stemmer, og dermed nu modtager abonnementsindtægter.

DK4 har profileret sig med transmissioner af folketinget debatter. DK4 forventer at ruide på en ny TV-trend, kaldet medborger TV - blandt ved at 50% af programfladen skal være integreret i aktiviteter på nettet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs