MediaWatch

Nye lokationsbestemte WAP-services

Via Mobilix’ WAP-portal kan brugerne uanset hvor i landet de måtte befinde sig, med et enkelt tryk få besked om, hvor f.eks. den nærmeste Dankortautomat, den nærmeste tankstation, det nærmeste apotek, nærmeste supermarked eller nærmeste bar befinder sig.

Mobilix er de første i Damark til at tilbyde lokationsbestemte services, og dermed har man et solidt forspring på et halvt års tid i forhold til alle andre operatører på de lokationsbestemte informationer. De vil for alvor gøre internet mobilt og effektivt forhøje nytteværdien af WAP-telefonen. De lokationsbestemte informationer forbeholdes Mobilix’ kunder.

De lokationsbestemte services funger ved , at mobilnettet hele tiden ved, hvor den enkelte telefon befinder sig, og dermed er man i stand til at sortere og præsentere helt lokale oplysninger, siger Bo Andersen, der er produktchef for internet-applikationer hos Mobilix.

WAP-portal åbner den 4. juni på adressen: ”media.mobilix.dk”. Fra starten vil Mobilix tilbyde lokationsbestemte informationer om otte typer forretninger. Men allerede i løbet af nogle måneder vil antallet stige til et halvt hundrede, og snart vil der ikke være nogen begrænsninger. Så kan man få besked ikke bare om nærmeste forretning eller institution af en hvilken som helst type, men også om turistattraktioner, udstillinger og hvad man ellers kan tænke sig at vide noget om – samt få både adresse, åbningstider, rutebeskrivelse o.s.v. Alt sammen med udgangspunkt i, hvor man aktuelt befinder sig.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs