MediaWatch

SEB planlægger nye WAP-tjenester

Hidtil har det kun været muligt at benytte WAP-telefonerne til at indhente oplysninger om diverse bankforretninger, og det har ikke været den helt store succes at udbyde. Det kan vel egentlig ikke rigtig overraske nogen, for der har ikke været mange WAP-telefoner på markedet, og hvor tit har en almindelig bankkunde egentlig brug for informationer om bank-informationer?

Fra efteråret går SEB i gang med at tilbyde mere nyttige tjenester via WAP, som gør det muligt at betjene sig af banken med stort set de samme services, som i dag er tilgængelig vil Internet-banking. Tjenesterne tilbydes i første omgang i Sverige og Danmark, hvorefter SEB går videre til det øvrige Europa og senere resten af verden.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs