MediaWatch

SEB planlægger nye WAP-tjenester

Hidtil har det kun været muligt at benytte WAP-telefonerne til at indhente oplysninger om diverse bankforretninger, og det har ikke været den helt store succes at udbyde. Det kan vel egentlig ikke rigtig overraske nogen, for der har ikke været mange WAP-telefoner på markedet, og hvor tit har en almindelig bankkunde egentlig brug for informationer om bank-informationer?

Fra efteråret går SEB i gang med at tilbyde mere nyttige tjenester via WAP, som gør det muligt at betjene sig af banken med stort set de samme services, som i dag er tilgængelig vil Internet-banking. Tjenesterne tilbydes i første omgang i Sverige og Danmark, hvorefter SEB går videre til det øvrige Europa og senere resten af verden.

Mere fra MediaWatch

En ny medieaftale kan være på trapperne

Medieordførerne fra stort set alle partier i Folketinget er kaldt til møde uden bagkant onsdag eftermiddag. Med udsigt til sommerferie om få uger spidser de månedlange forhandlinger om en ny medieaftale til. Flere forventer, en aftale kan lande de kommende dage. Men der er stadig uenighed om afgørende spørgsmål, erfarer MediaWatch.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs