MediaWatch

ITEK tilbyder bredbånd til alle

Til gengæld skal regeringen forpligte sig til at skabe de nødvendige rammer til at realisere planen og motivere borgere, virksomheder og institutioner til at anskaffe sig det nødvendige edb-udstyr, skriver Politiken.

Tilbudet til den danske regering blev fremsat af Jørgen Lindegaard på ITEKs årsmøde. Jørgen Lindegaard er formand branchefællesskabet ITEK, direktør for GN Store Nord og medforfatter til rapporten Det Digitale Danmark.

Ifølge Lindegaard er bredbåndsadgang for alle en absolut forudsætning for at Danmark kan udvikle sig som e-handelsnation i superligaen, og han lover, at medlemmerne bag ITEK nok skal påtage sig sin del af ansvaret hvis regeringen tager sin.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs