MediaWatch

WAPsmart ekspanderer

WAPsmart er nu repræsenteret i både Danmark, Sverige og Norge, og har desuden planer om at fortsætte ekspansionen til om kort tid også at omfatte Storbritannien og USA.

På WAPsmart kan mobiltelefonbrugere finde aktuelle WAP Nyheder, Producenter, WAP Forums og meget mere på en let og overskuelig måde, da alle links er opdelt i kategorier. WAPsmart er en af de største WAP guider i Skandinavien.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs