MediaWatch

Vindere af Reboots Awards 2000

Hele 5 ud af de i alt 11 nomineringer var den tidligere Elk-virksomhed indstillet til, og det blev til to priser for at have udviklet sitene ibiffen.com og k10k.net.

Information Highway havde løsninger nomineret i kategorierne Bedste Aktivitet, Bedste Applikation, Bedste Design, Bedste Mobile Løsning og kategorien for Nonprofit og -fritidsprojekter".

Ibiffen (www.ibiffen.com), der er udviklet af Information Highway for Nordisk Films Biografer, vandt prisen for Bedste Mobile Løsning, og Kaliber 10000 (www.k10k.net) blev vinder i kategorien Bedste Design.

Ibiffen er et billetsystem, hvor filminteresserede på få minutter kan bestille billetter til Nordisk Films biografer ved hjælp af en WAP-telefon eller en Internet-browser.

Kaliber 10000 er skabt og ledet af Michael Schmidt, som er Information Highways grafiske chef i Danmark. Kaliber 10000 bliver udviklet løbende af Information Highways medarbejdere og Information Highway stiller både tid og ressourcer til rådighed for projektet der er nyskabende indenfor webdesign.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs