MediaWatch

Ahead-handel forringes

Det franske Internet-konsulentfirma Valtech, som har købt danske Ahead, har problemer på den franske børs. Firmaet er blevet kritiseret af børstilsynet for ikke at overholde sine løfter om udbetaling af dividende og at værdierne udtyndes, skriver Børsen.

Valtech købte Ahead for omkring 14 dage siden for i alt 1,4 milliarder kroner. Handlen blev afviklet genne aktiebytte, men på bare tre dage er børsværdien af Valtech faldet med en tredjedel, og det kommer til at koste de danske sælgere dyrt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs