MediaWatch

Billigere bredbånd til private

Tele Danmark har lanceret tre nye pristilbud på Internetforbindelser, som benytter den nye ADSL-teknologi. Fremover bliver prisen på en forbindelse med 256 kbit per sekund 399 kroner per måned, og så er det med fri trafik. Tilsvarende kommer 512 kbit og 1 megabit til at koste henholdsvis 599 og 1.199 kroner per måned.

Cybercity reagerede straks på Tele Danmarks prisnedsættelser på bredbåndsforbindelser ved at lancere tilsvarende tilbud til privatkunder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs