MediaWatch

Ny totalleverandør af bredbåndsadgang

GTS’s nye investeringsplaner går ud på at komme til at sælge endnu mere kapacitet direkte til slutbrugerne. GTS har i alt 17.000 kilometer fiberoptiske kabler lagt ud i Europa, og erhvervsnet omkring fire europæiske storbyer. Det net skal udvides til at omfatte 16 erhvervsområder, herunder København, hvor GTS vil lægge en halvmåne af kabler fra Birkerød over Ballerup til Glostrup, hvo der vil være direkte adgang til GTS’ europæiske hovednet.

Flaskehalsen har hidtil været at få forbindelse det sidste stykke helt ud vil slutbrugerne, men det problem vil GTS løse med det nye trådløse fastnet FWA (Fixed Wireless Access), som Telestyrelsen i øjeblikket har i udbud. Ved hjælp af FWA bliver det muligt at koble slutbrugerne direkte til GTS backbonenet uden at skulle forhandle med Tele Danmark.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs