MediaWatch

IBM har store forventninger til WAP

IBM valgte for nyligt at placere et WAP-center i hver af de fire nordiske hovedsteder. Årsagen til at man har valgt Norden som spydspids for en global satsning på WAP-services er, at netop de nordiske lande har de bedste forudsætninger for at udbrede den nye teknologi, med både en høj penetration af mobiltelefoner og Internet-adgange.

Forventningerne om et gennembrud for WAP i sommeren 2000 bygger IBM på en undersøgelse blandt 50 Internet-virksomheder foretaget af Forrester Research fra december måned 1999, som viser at kun 10 procent af de adspurgte virksomheder slet ingen planer havde om at gå i gang med WAP-projekter. Alle øvrige virksomheder var enten allerede i gang live, i gang med at udvikle projekter, kørte pilot-projekter eller planlagde at gå i gang.

Læs mere i iNetWatch nummer 18.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs