MediaWatch

TV 2 deler platform med Canal Digital

Alle danskere med en satellitmodtager og en parabol rettet mod 1 grad vest får hermed mulighed for at modtage kanalen, oplyser TV 2.

TV 2/DANMARK og Canal Digital Danmark A/S har netop indgået en fem-årig aftale om satellitdistribution af TV 2s nye kanal, der lanceres i efteråret. Aftalen betyder, at den nye kanal nu har mulighed for at nå ud til hovedparten af alle danske husstande med en satellitmodtager og en parabol rettet med 1 grad vest - og vel at mærke både analoge og digitale modtagere.

I en kommentar til aftalen siger økonomidirektør i TV 2/DANMARK, Peter Parbo: "Aftalen indebærer, at kanalen vil kunne ses af flest mulige danskere - svarende til 70 procent af befolkningen. Der er i øjeblikket ikke teknisk mulighed for at nå hele befolkningen. Vi har valgt Canal Digital som samarbejdspartner, fordi vi anser dem for at være kompetente, og fordi vi tror på et langvarigt samarbejde med selskabet.

Administrerende direktør i Canal Digital Danmark A/S, Jarl Söderman, lægger heller ikke skjul på, at kontrakten med TV 2 har stor betydning for Canal Digital: "Canal Digitals brede udbud af TV-kanaler bliver væsentligt forstærket ved, at vi nu også kan tilbyde TV 2s nye kanal, siger han.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs