MediaWatch

TV2+ til oktober

Kanalen satser på de yngre grupper i et forsøg på at kompensere for den meget modne aldersfordeling, som i dag præger hovedkanalen, skriver Politiken. TV2+ skal ledes af Palle Strøm, nuværende underholdningsredaktør på TV 2 og Keld Reinicke.

Kanalen skal sende 17-tiden til midnat med serier, film og danske programmer, ligesom Internet vil blive en del af programudbuddet.

TV2+ sendes fra 1 grad Vest, og ledelsen har valgt Canal Digital som sin samarbejdspartner I forbindelse med salg af parabolkort.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs